Lakossági villanyszerelés

Lakossági villanyszerelés:
Családi házak, lakások villanyszerelése

Image
Image

Vállaljuk lakások, családi házak, üzlethelyiségek elektromos hálózatának kialakítását, felújítását, javítását.

Budapesten és környékén rövid határidővel, garanciával a következő munkákat vállaljuk:

Családi házak, lakások, üzlethelyiségek villamos hálózatának kialakítása, felújítása, karbantartási ill. hibaelhárítási munkálatok.

Fogyasztás mérőhely és csatlakozó berendezés kialakítás, hálózatra kapcsolás, teljes ELMŰ ügyintézéssel, dokumentációkészítéssel.

Érintésvédelmi felülvizsgálatok (mérések, jegyzőkönyvek készítése) EPH kialakítás, jegyzőkönyv készítés.

A családi házak, lakások villanyszerelése

Megbeszéléssel kezdődik!

Ekkor a megrendelő elmondja az elképzelését. A villanyszerelő meghatározza, hogy milyen teljesítményre lesz szükség. Ilyenkor az esetleges bővítés lehetőségét sem szabad figyelmen kívül hagyni. Célszerű nagyobb terheléssel kalkulálni, mert minden háztartás folyamatosan fejlődik.

Image

Sokéves tapasztalatunkkal segítünk, lakásának elektromos igényeit felmérni.

A következő lépés meghatározni a dugaszoló aljzatok, kapcsolók, nagyobb fogyasztók, tv, számítógép helyének meghatározása. Ez nagyon fontos, hogy alapos legyen, mert festés után már senki sem szereti a vésést a lakásban.

A világítás kialakításánál inkább több helyi lámpát tervezzünk, mert egy világítótest a mennyezeten sokszor kevésnek bizonyul akkor, amikor már életvitelszerűen lakunk a lakásban. Mindenkép tartsuk szem előtt az energiatakarékosságot. Kompakt csöves esetleg ledes lámpákban gondolkodjon.

Image

Miután ezeket a fontos kérdéseket megbeszeltük, kezdődhet a munka.

A legkorszerűbb anyagokkal, gépekkel, technológiával, műszerekkel elvégezzük határidőre a ránk bízott feladatot.

A szerelvényezés általában festés után történik. A kapcsolókat, dugaljakat, lámpákat ön választja ki, de ebben természetesen szívesen segítünk

Segédletek:

Image