Riasztó szerelés

Riasztó szerelés, riasztó rendszerek telepítése

Lakóházak és társasházak riasztó szerelése.

A kanadai PARADOX SECURITY SYSTEMS világszerte a riasztó rendszerek legnagyobb újító, kutató és fejlesztő cégeként ismert. Több mint 100 országba szállítja a riasztó rendszereit, köztük hazánkba is. Mi ezt a készüléket és rendszert telepítjük megrendelőink megelégedésére.

PARADOX többféle riasztó központot gyárt. Így a riasztó rendszereikkel könnyedén oldható meg a csak néhány érzékelőt igénylő kislakások olcsó védelme, de nem jelentenek problémát a nagyobb ingatlanok, vállalkozások, bankok, közintézmények és más, professzionális védelmet igénylő objektumok sem. A PARADOX riasztó rendszer lehetővé teszi akár a 196 zónát igénylő nagy épületek és irodaházak tökéletes védelmét is.


A PARADOX riasztó rendszer központja, a transzformátor, a szünetmentes működést biztosító akkumulátorok és a nyitásérzékelők elrejtve kerülnek telepítésre. Az érzékelők elhelyezésekor figyelembe vesszük megrendelőink igényeit, szem előtt tartva az épület adottságait, biztosítva a teljes lefedettséget.


A kültéri sziréna elhelyezésekor a legfontosabb szempont, hogy a betörő számára megközelíthetetlen, ugyanakkor, már messziről látható legyen. Figyelmeztetve és elriasztva a behatolni közeledőket. Többször kérték már megrendelőink, hogy rejtsük el a szirénát. Így lehetősége sincs a behatolónak megközelíteni és esetleg megrongálni a készüléket


A teljes PARADOX riasztó szabotázsvédetten kerül felszerelésre. A PARADOX riasztó kikapcsolt állapotban is riasztást indít el, ha bármely érzékelőt, a szirénát, vagy a központot, kinyitják, megrongálják, vagy a vezetéket elvágják, így az épületben megforduló vendégeknek és más avatatlan személyeknek, esélyük sincs a PARADOX riasztó működét befolyásolni.